L’altra “carn” blanca – The Tenpenny Report

Recordeu anys enrere quan els anunciants afirmaven que la carn de porc era l’altra carn blanca? Ara, l’era moderna ha introduït la carn sense carn. Primer va ser l’Impossible Burger a base de plantes, un producte llançat el 2016. Vostè va preguntar: “Com poden les plantes tenir gust de carn? És impossible!” “De veritat tindrà gust com les hamburgueses que feia l’àvia?”

Bé, agafeu-vos les calces, perquè l’Hamburguesa Impossible pal·lideix en comparació amb el que està passant ara. La saga que envolta la carn sense carn s’ha tornat molt més carn. De fet, aquesta situació ha empitjorat. Molt pitjor!

A finals de juny, el Departament d’Agricultura dels EUA (USDA) va donar permís no a una, sinó a dues empreses per començar a vendre carn de pollastre cultivada amb cèl·lules a nord-americans amants del pollastre com tu i jo.

Les dues empreses són Good Meat i Upside Foods. Sembla que hi ha una guineu al galliner, i aquesta guineu no és altre que Bill Gates. Ha invertit durant anys a Upside Foods, juntament amb l’amic Richard Branson. Good Meat té una empresa matriu coneguda com Eat Just, que al març de 2021 havia recaptat més de 400 milions de dòlars de diversos inversors, inclòs el braç d’inversió de Bill Gates, Gates Ventures.

Per tant, sí, estàs llegint bé. Bill Gates està involucrat en ambdues empreses que acaben d’obtenir l’aprovació no d’una, sinó de dues principals agències reguladores dels EUA, l’USDA i la FDA. De fet, Good Meat va rebre l’aprovació a Singapur el desembre de 2020 i ha estat venent pollastre de laboratori a aquest país.

On troba Gates l’hora? Després de tot, està tan ocupat predint (o creant?) la propera pandèmia! Ja sabeu l’afirmació que “si alguna cosa mata més de 10 milions de persones en les properes dècades, el més probable és que sigui un virus altament infecciós en lloc d’una guerra”, va dir Gates en una xerrada de Ted del 2015. Tenia raó! Va ser una pandèmia! Ara està picant amb pollastre cultivat al laboratori. Increïble. Què més ens espera amb les profecies semblants a un guru de Gates?

Gates considera la carn conreada com la trifecta. Al cap i a la fi, resol l’escalfament global, el tracte inhumà als animals i el creixent problema de la fam global. Deu ser per això que els noms de les empreses són “al revés” i “menja just”. No hi ha missatges subliminals aquí. Tanmateix, probablement us sentiu molt, molt bé amb el pollastre fals ara mateix, però no podeu explicar per què.

El Procés Regulador

Ambdues empreses de “carn” suposadament tenien un llarg procés regulador on havien d’obtenir l’aprovació de l’USDA i la FDA. En primer lloc, les dues agències van haver de treballar juntes per decidir com es regularia la carn elaborada al laboratori. Les agències van celebrar una reunió pública l’octubre de 2018, després van crear el marc regulador el 2019 en què l’USDA i la FDA compartirien responsabilitats. El juliol de 2020, les agències van celebrar una reunió pública conjunta per informar de com compartirien la responsabilitat de la regulació de la carn cultivada. El novembre de 2022, la FDA va completar la seva consulta prèvia al mercat d’un aliment humà elaborat a partir de cèl·lules animals cultivades. Tot i que aquesta era la primera vegada per a aquesta ciència, la FDA va emetre una carta de “sense preguntes” a Upside Foods, i el mateix a Good Meat uns mesos més tard. La carta deia que la FDA no tenia cap pregunta sobre la seguretat o cap altre assumpte. Un termini de novembre de 2022 a juny de 2023 per a l’aprovació reguladora per part de la FDA és increïblement curt, inèdit per a la majoria de les empreses normals que han de passar pel procés regulador.

L’equip d’UPSIDE Foods i Good Meat ara han assolit les tres fites reguladores clau: una carta “Sense preguntes” de la FDA, una aprovació de l’etiqueta de l’USDA i la subvenció d’inspecció de l’USDA. I en un temps rècord ni més ni menys!

Tot i que probablement passaran anys abans que les dues empreses tinguin l’escala per vendre carn cultivada amb cèl·lules a les botigues de queviures, les aprovacions de l’USDA i la FDA permetran finalment la venda de carn de cultiu cel·lular a través de les línies estatals després de passar les inspeccions federals.

L’Agenda Climàtica

Un dels grans punts de venda de les empreses càrnies “alternatives” és la creixent preocupació mediambiental a l’agenda del canvi climàtic. Ens estan dient que aquestes operacions són molt més respectuoses amb el medi ambient que aquelles molestes vaques que fan pets i eructes (i gallines, per al cas). Però aquestes empreses són millors per al medi ambient?

Se suposa que la carn cultivada al laboratori feta de cèl·lules animals utilitzarà menys terra, menys aigua i realment menys tot, oi? No obstant això, els investigadors de la Universitat de Califòrnia, Davis, acaben de demostrar que la carn cultivada tindrà un impacte ambiental “d’ordres de magnitud” més gran que la carn de vedella normal (coneguda com a vaques). Els investigadors van realitzar el que es coneix a la indústria com a avaluació del cicle de vida per analitzar els mètodes de producció basats en laboratori. L’energia necessària, i els gasos d’efecte hivernacle emesos, tindran una petjada de carboni gigantesca. Per exemple, la purificació del medi de creixement de cèl·lules animals utilitza molts recursos. Pel que fa a l’escala d’escalfament global que s’utilitza habitualment per empènyer-nos a tots a la presentació del clima, aquests nous mètodes de laboratori tindran un potencial d’escalfament global de carboni de 4 a 25 vegades més gran que la carn de vedella minorista mitjana. També serà molt més car. És clar veure que les vaques flatulentes guanyen aquest argument de mans per avall (o mamelles cap avall).

Si algun dia la indústria pot canviar de processos de qualitat farmacèutica a processos de qualitat alimentària, les dues noves empreses càrnies es tornen més competitives mediambientalment, però probablement encara per sobre de la producció de carn de boví convencional. Una altra victòria per a les vaques que fan pets, ja que els investigadors conclouen que la carn cultivada no és inherentment millor per al medi ambient /

Però és saludable?

De la mateixa manera que aquestes carns es presenten com a respectuoses amb el medi ambient, també es diuen com a saludables. Examinem-ho. Una de les coses que els consumidors estimen de l’Impossible Burger és que s’assembla molt a la carn vermella. Està fet de plantes, però, com s’aconsegueix això? S’utilitza hemo. És una molècula rica en ferro que es troba principalment a la carn vermella. Impossible Burger l’utilitza per imitar els sucs sagnants que tenen les hamburgueses reals. L’hemo es recull de les arrels de les plantes de soja i s’insereix en llevats modificats genèticament. Aquests llevats es poden dissenyar fàcilment per escopir productes de rebuig, que l’empresa va rebatejar com a productes “màgics”. Així que esteu menjant un producte de rebuig que imita la sang de la carn vermella. Yum! Sona deliciós.

Les carns de cultiu cel·lular com les que acaba d’aprovar la FDA, difereixen de les carns a base de plantes. Són carn real, però acabada de crear en un laboratori a partir de cèl·lules musculars animals. Per crear pollastre de laboratori, es pren una biòpsia del pollastre i les cèl·lules es col·loquen després en un bioreactor inundat d’un “bany” en creixement amb sal, aigua, vitamines i altres nutrients que les cèl·lules necessiten per créixer. Aquestes cèl·lules creixen en el múscul, el greix i el teixit connectiu que es troben a la carn real. Després d’unes dues setmanes, el producte es retira del dipòsit i es dóna forma de pollastre en formes familiars com ara nuggets o costelles i es cuina. Saborós!

Alguns científics han expressat la seva preocupació per l’ús de cèl·lules immortalitzades, que s’han utilitzat en investigació mèdica durant set dècades. La línia cel·lular immortal més famosa és una línia de cèl·lules de càncer de coll uterí conegudes com a cèl·lules HeLa, derivades d’una dona, Henrietta Lacks. Believer Meats ha reconegut l’ús de cèl·lules immortalitzades en el seu desenvolupament. Aquest tipus de cèl·lules són precanceroses i en alguns casos completament canceroses, i alguns científics han expressat la seva preocupació. Altres diuen que no hi ha cap perill perquè les cèl·lules de la carn no són humanes, de manera que seria essencialment impossible que les persones tinguessin càncer per menjar-les.

Feu clic a la imatge per visitar drtenpenny.com per subscriure-us!

Que segueix?

Bill Gates té grans visions per a les seves dues grans empreses de carn. Gates ha dit famosament que tots els països rics haurien de menjar exclusivament carn de vedella sintètica per responsabilitat amb el clima: “Es pot acostumar a la diferència de gust, i l’afirmació és que aquestes empreses faran que sigui encara millor amb el temps. Té gust de pollastre, oi? Primer tu, Bill. Fes-me saber com està.

Gates té visions encara més grandioses sobre el futur. També és inversor de Memphis Meats, que fa carn sintètica a nivell cel·lular, combinant cèl·lules animals amb CRISPR, una tecnologia que permet als científics editar fàcilment l’ADN. Aquesta és la propera generació de carn cultivada en laboratori.

Algunes de les seves patents sens dubte aixequen una cella. Es va concedir un per a la fabricació de múscul esquelètic per al consum dietètic. L’empresa explica que l’edició d’ADN podria millorar els seus productes tant per a la salut pública com per al medi ambient. Una altra empresa, New Age Meats, també treballa amb CRISPR per fer que la carn sigui més saborosa, saludable i sostenible. Fins i tot m’estorbo per pensar-hi. Vull dir, què podria sortir malament?

Aquestes dues aprovacions inicials definitivament obriran les comportes, o potser la Caixa de Pandora. Ja hi ha 150 empreses que operen en el sector. Les empreses de carn convencionals i els inversors destacats han invertit milers de milions de dòlars. És probable que els consumidors ho acceptin, perquè a la majoria de nosaltres ens encanta aquesta nova novetat.

Tot sabor. Cap vaca. És molt atractiu. Té gust de pollastre, però és molt més, i arriba a una taula propera.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

T’agrada el que estàs llegint a The Tenpenny Report? Comparteix aquest article amb els teus amics. Ajuda’ns a créixer.

Obteniu més del Dr. Tenpenny’s veu de la raó al seu lloc web.

Uneix-te a la nostra llista aquí

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fed Up Texas Chick és un escriptor col·laborador de The Tenpenny Report. És una científica de coets convertida en escriptora, després d’haver treballat al programa espacial durant molts anys. És una escriptora i investigadora mèdica experimentada que lluita per la llibertat mèdica per a tots nosaltres a través del seu treball.

Suport a Vaxxter

La teva donació ens ajuda a lluitar contra la censura i a romandre sense anuncis

Ajuda’ns a lluitar

Fes aquesta donació cada dia, setmanal, trimestre, any

Dona ara Seleccioneu la forma de pagament

Informació de la targeta de crèdit


Aquest és un pagament segur encriptat amb SSL.

Nom del titular de la targeta *

Termes

L’acceptació de qualsevol contribució, regal o subvenció és a criteri de Vaxxter. El Vaxxter no acceptarà cap regal tret que es pugui utilitzar o gastar de manera coherent amb el propòsit educatiu i la missió del Vaxxter.

No s’acceptarà cap regal irrevocable, ja sigui de caràcter pur o vitalició, si sota qualsevol conjunt de circumstàncies raonables, el regal posa en perill la seguretat financera del donant.

Les donacions generals a Vaxxter no són deduïbles d’impostos. Si esteu interessats a contribuir amb una quantitat mínima de $5000 o més a la nostra donació 501C3, poseu-vos en contacte amb nosaltres directament.

El Vaxxter només acceptarà donacions en efectiu. Alguns altres obsequis, béns immobles, béns personals, regals en espècie, valors no líquids i contribucions les fonts de les quals no siguin transparents o l’ús de les quals estigui restringit d’alguna manera, s’han de revisar abans de l’acceptació a causa de les obligacions especials plantejades o de les responsabilitats. poden posar per a Vaxxter i no seran acceptats.

El Vaxxter respectarà els regals anònims, el Vaxxter restringirà la informació sobre el donant només als membres del personal que necessiten saber-ho.

El Vaxxter no compensarà, ja sigui mitjançant comissions, honoraris de cercadors o altres mitjans, cap tercer per dirigir un regal o un donant al Vaxxter.

Condicions de la donació

Donació total:

25 $
Una vegada

Si preferiu el correu postal, feu els xecs de donació a càrrec de CHOONADI, LLC, propietari de Vaxxter.com 7380 Engle Road Middleburgh Hgts, OH 44130

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.