Endevina què? Els cops COVID alteren el vostre ADN

Durant l’últim any o més, hem llegit sobre moltes escombraries que s’han col·locat als cops d’ARNm de COVID: proteïnes de punta, òxid de grafè, adjuvants nocius i només Déu sap què més. La història sempre és la mateixa. Mesos i mesos de negació de les grans farmàcies, després unes quantes ànimes valentes perseveren mitjançant les sol·licituds de la Llei de llibertat d’informació (FOIA) per obtenir documents. Llegim els documents, descobrim la veritat i deixem a les grans farmacèutiques sense més remei que confessar-se, enfrontar-se a la música i dir al públic que sabien durant tot el temps que ingredients com l’òxid de grafè estaven en els cops.

En l’última divulgació d’aquestes armes mortals nocives, un metge de Carolina del Sud ha testificat formalment sobre un nou ingredient no revelat del qual no sabíem res. Aquest ingredient és l’ADN de doble cadena (dsDNA). Això està bé, hi ha contaminació d’ADN a les injeccions d’ARNm.

El doctor Phillip Buckhaults va lliurar més de 30 minuts de testimoni la setmana passada al Comitè Ad-Hoc d’Afers Mèdics del Senat de Carolina del Sud. Es va referir a si mateix com el “deportista del gen del càncer”, però aquest “deportista” és un professor de la Universitat de Carolina del Sud amb un doctorat. en biologia molecular i té experiència en totes les maneres en què el genoma humà es pot modificar per provocar càncer.

Buckhaults sens dubte va lliurar una bomba en el seu testimoni del 14 de setembre: va trobar ADN a les vacunes d’ARNm. Aquesta notícia arriba després de l’advocat Tom Renz que ens va fer saber que l’ARNm d’aquests cops no es refereix a l’ARN missatger de la natura com tothom pensava. En canvi, Pfizer ens va enganyar (xocant) i els jabs contenen realment modRNA, una barreja híbrida creada en laboratori dissenyada realment per modificar els gens. Hem escrit sobre modRNA aquí.

D’on ha sortit l’ADN?

No cal dir que els cops no han de contenir ADN. Buckhaults explica que l’ADN és un producte de contaminació que es va deixar enrere en el procés de transcripció in vitro. Aquest és un procés utilitzat per crear ARN al laboratori; és un procediment molt utilitzat i bastant senzill que utilitza una plantilla per crear molècules d’ARN.

Aquest error(?) va ser el resultat de fabricants, Pfizer i altres, utilitzant diferents processos per als assaigs clínics i els productes comercials. Durant els assaigs clínics, l’ARNm modificat es va crear mitjançant un procés anomenat PCR, abreviatura de reacció en cadena de la polimerasa. La PCR amplifica segments curts d’ARN mitjançant enzims. L’altre procés es va utilitzar per escalar el producte als nivells de fabricació; utilitza una tècnica diferent que implica una plantilla de plasmidis i E. coli. Bàsicament, l’ADN dels plasmidis i bacteris es va deixar enrere i va contaminar el producte no només amb ADN, sinó també amb endotoxines de lipopolisacàrids (LPS) que estimulen el sistema immunitari. Els LPS indueixen un ampli espectre de respostes proinflamatòries, especialment a les cèl·lules immunitàries del cervell.

Com ho va descobrir Buckhaults?

El doctor Buckhaults es va involucrar en aquesta investigació quan el seu col·lega Kevin McKernan va compartir a principis de 2023 que havia trobat contaminants plasmidis d’ADN tant en vials de Pfizer com de Moderna. Estava preocupat perquè això proporcionava una prova definitiva que aquests vials estaven fora de les especificacions (OOS). Aquí hi ha una gran explicació del que realment implica OOS, però McKernan va utilitzar sis mètodes diferents per provar la contaminació d’ADN i tots els mètodes van superar el requisit de contaminació tant per a la FDA com per a l’Agència Europea de Medicaments (EMA). Això no és una bona notícia.

Naturalment, molts científics anomenats immediatament van anomenar McKernan un creador de pors. Va ser atacat i etiquetat com un anti-vaxxer, però els científics reals van tenir el bon sentit de fer ciència REAL, és a dir, diversos laboratoris independents (no vinculats de cap manera al laboratori de McKernan) van intentar reproduir els resultats. És impactant, però així és com es fa realment la ciència. Un d’aquests científics va ser Buckhaults, que va poder reproduir els resultats i es va alarmar de trobar contaminants d’ADN, de fet tan alarmat que va optar per declarar davant el Senat de Carolina del Sud.

Què vol dir?

Els jabs contenen ADN. Període. McKernan va expressar la seva preocupació perquè governs i reguladors com la FDA han assegurat al públic que els trets de Pfizer no modifiquen de cap manera l’ADN d’una persona perquè només contenen ARNm i no ADN. Endevina què? Van mentir. Vol dir que el teu L’ADN té una probabilitat molt alta de ser modificat si vas fer les vacunacions de COVID. Aquest tipus d’integració d’ADN plasmidi a les cèl·lules mare pot tenir impactes a llarg termini com el càncer i les malalties autoimmunes.

La presència d’algunes peces d’ADN a les vacunes tradicionals no va ser un problema, però les vacunes d’ARNm utilitzen liposomes per encapsular les proteïnes de punta. El problema és que els contaminants de l’ADN també estan encapsulats, cosa que facilita que entrin a les cèl·lules. Quan entren a la cèl·lula, l’ADN s’integra permanentment al genoma. L’ADN es modifica i aquest és un tret hereditari, és a dir, si tens descendència després d’aquesta modificació, el tret es transmet a la següent generació. Depenent de la ubicació específica del genoma on s’integra l’ADN, podria significar un major risc de càncer i altres malalties.

Què s’ha de fer?

Buckhaults va dir a la comissió del Senat que estava increïblement alarmat i va suggerir una necessitat urgent d’una investigació exhaustiva. En primer lloc, va suggerir l’anàlisi genètica dels individus que van rebre els cops (Pfizer, Moderna, Janssen i Astrazeneca). En examinar les cèl·lules mare d’una persona, els científics poden buscar qualsevol modificació genètica potencial. Diversos laboratoris haurien de fer la seqüenciació d’ADN d’aquestes cèl·lules mare per determinar amb precisió la velocitat a la qual s’està produint la integració de l’ADN.

En segon lloc, Buckhaults va dir que la gent hauria de dubtar molt a l’hora de fer les trets fins que es pugui assegurar que els vials no contenen contaminants plasmidis d’ADN. Aquesta serà una gran tasca, atès que el laboratori de Buckhaults es va trobar de mitjana 200 mil milions de peces d’ADN per dosi. El gran nombre de peces trobades es correlaciona directament amb una major probabilitat d’integració al vostre propi ADN. Alguns vials en tenien més i d’altres menys, la qual cosa parla dels problemes de control de qualitat que es coneixien des de fa temps. Per dir-ho sense embuts, el control de qualitat d’aquestes dosis és una completa broma i un fracàs èpic. Totes les agències reguladores, com la FDA i l’Agència Europea de Medicaments (EMA), requereixen una farmacovigilància estricta, que és l’avaluació i la prevenció dels efectes adversos després que el producte surt al mercat. La premissa és que la seguretat i l’eficàcia es limiten inicialment als assaigs clínics, i quan el producte s’utilitza al mercat en condicions menys controlades i es dóna a una base de pacients molt més gran, segur que apareixeran efectes secundaris. Les empreses gasten milers de milions de dòlars en farmacovigilància cada any. No obstant això, en el cas d’aquestes injeccions, Pfizer i Moderna van mentir sobre les dades dels seus assaigs clínics des del principi, i aquestes agències continuen aprovant els productes, tot i que la farmacovigilància s’exigeix ​​per la legislació de la UE, la llei nord-americana i més. És realment al·lucinant, sobretot perquè és molt fàcil comprovar la puresa del producte. Hi ha diversos assajos estàndard disponibles per comprovar la puresa al final del procés de fabricació de l’ARNm modificat. Buckhaults diu que es triga unes 3 hores a fer aquesta comprovació, amb un cost d’uns 100 dòlars per als reactius. Tingueu en compte que Pfizer va obtenir beneficis de 37.800 milions de dòlars el 2022 amb la seva vacuna contra la COVID, però no van poder obtenir 100 dòlars? Això és encara més al·lucinant i preocupant.

De cara al futur

Malauradament, som on som. Creuen que som prou ingenus en aquest moment com per pensar que les grans farmacèutiques no sabien sobre l’ADN contaminant i els seus problemes associats? Per descomptat que ho sabien. No és un concepte nou; aquí hi ha un article sobre el risc d’inserció d’ADN estrany en gens publicat fa gairebé 30 anys. Ho saben tot des de fa temps. Pfizer hauria d’haver revelat tant, però no ho van fer. La gran farmacèutica hauria d’haver inclòs aquesta contaminació d’ADN com a risc i va explicar que, en termes senzills, en un consentiment informat complet, però, en canvi, van utilitzar prospectes en blanc.

Si es revisen les cèl·lules mare, els resultats reals veuran mai la llum o seran enterrats per sempre? Recordeu que Pfizer va intentar ocultar les dades dels assaigs clínics durant 75 anys. Buckhaults també va demanar que la FDA reguli realment Pfizer i Moderna, cosa que encara no han de fer. I si la FDA s’ha convertit en una agència reguladora centralitzada que no pot sortir del seu camí, hauríem de passar a una regulació descentralitzada basada en l’estat. Vull dir, com podria la FDA ni tan sols haver buscat la contaminació d’ADN i requerir una prova que només costa 100 dòlars i triga 3 hores? Aquest és l’epítom de la farmacovigilància i és, literalment, l’única funció de la FDA. Aquesta agència és un monòlit que ha sobreviscut al seu millor moment.

Una cosa és segura: hauríem de seguir fent ciència igual que Buckhaults, perquè és una bona ciència sòlida. De fet, és encara millor: és una evidència irrefutable i contundent. I quan els bons científics volen parlar dels seus resultats, hauríem de deixar-los. El testimoni de Buckhaults sens dubte està cridant l’atenció de tota la comunitat científica i s’estan prenent molt seriosament la contaminació del dsDNA.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

T’agrada el que estàs llegint a The Tenpenny Report? Comparteix aquest article amb els teus amics. Ajuda’ns a créixer.

Obteniu més del Dr. Tenpenny’s veu de la raó al seu lloc web.

Uneix-te a la nostra llista aquí

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fed Up Texas Chick és un escriptor col·laborador de The Tenpenny Report. És una científica de coets convertida en escriptora, després d’haver treballat al programa espacial durant molts anys. És una escriptora i investigadora mèdica experimentada que lluita per la llibertat mèdica per a tots nosaltres a través del seu treball.

Suport a Vaxxter

La teva donació ens ajuda a lluitar contra la censura i a romandre sense anuncis

Ajuda’ns a lluitar

Fes aquesta donació cada dia, setmanal, trimestre, any

Dona ara Seleccioneu la forma de pagament

Informació de la targeta de crèdit


Aquest és un pagament segur encriptat amb SSL.

Nom del titular de la targeta *

Termes

L’acceptació de qualsevol contribució, regal o subvenció és a criteri de Vaxxter. El Vaxxter no acceptarà cap regal tret que es pugui utilitzar o gastar de manera coherent amb el propòsit educatiu i la missió del Vaxxter.

No s’acceptarà cap regal irrevocable, ja sigui de caràcter pur o vitalició, si sota qualsevol conjunt de circumstàncies raonables, el regal posa en perill la seguretat financera del donant.

Les donacions generals a Vaxxter no són deduïbles d’impostos. Si esteu interessats a contribuir amb una quantitat mínima de 5.000 $ o més a la nostra donació 501C3, poseu-vos en contacte amb nosaltres directament.

El Vaxxter només acceptarà donacions en efectiu. Alguns altres obsequis, béns immobles, béns personals, regals en espècie, valors no líquids i aportacions les fonts de les quals no siguin transparents o l’ús de les quals estigui restringit d’alguna manera, s’han de revisar abans de l’acceptació a causa de les obligacions especials plantejades o de les responsabilitats. poden posar per a Vaxxter i no seran acceptats.

El Vaxxter respectarà els regals anònims, el Vaxxter restringirà la informació sobre el donant només als membres del personal que necessiten saber-ho.

El Vaxxter no compensarà, ja sigui mitjançant comissions, honoraris de cercadors o altres mitjans, cap tercer per dirigir un regal o un donant al Vaxxter.

Condicions de la donació

Donació total:

25 $
Una vegada

Si preferiu el correu postal, feu els xecs de donació a càrrec de CHOONADI, LLC, propietari de Vaxxter.com 7380 Engle Road Middleburgh Hgts, OH 44130

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.